1,5 tone de deșeuri de echipamente electrice și electronice colectate în municipiul Constanța, într-o singură zi

217
1,5 tone de deșeuri de echipamente electrice și electronice colectate în municipiul Constanța, într-o singură zi - colectaredeseuri-1352132595.jpg
Peste o tonă de deșeuri de aparatură veche și defectă a fost colectată, în week-end-ul trecut, din casele constănțenilor. Campania intitulată "Toamna se numără deșeurile!" a fost organizată de Gremlin, în parteneriat cu Primăria Municipiului Constanța și Agenția pentru Protecția Mediului. 


Centrele de colectare DEEE din zonele Piața Balada, Stadionul Portul, Piața Brotăcei, Zona Supermarket Adivin Faleză Nord, Zona Supermarket Billa și Strada Cișmelei, Zona Școlii numărul 29 au primit în cursul zilei de sâmbătă, 3 noiembrie, echipamente electrice și electronice diverse, de la televizoare, monitoare și frigidere la obiecte de îngrijire personală.

Între orele 9,00 și 15,00, constănțenii au avut de ales între varianta de a aduce aparatura uzată la unul din cele șase centre permanente de colectare sau de a solicita preluarea gratuită a deșeurilor de la domiciliu. "Cele 1,488 tone de deșeuri colectate în cadrul acțiunii se înscriu în linia rezultatelor obținute și la campaniile precedente organizate în Constanța. Le mulțumim constănțenilor care au înțeles cât de important este să ne debarasăm de echipamentele electrice și electronice uzate în mod responsabil", au declarat reprezentanții Gremlin.

Centrele de colectare participante la campanie sunt deschise în permanență, având program de funcționare de luni până vineri, în intervalul orar 9,00 și 17,00.

La nivelul județului Constanța, campania s-a desfășurat pe data de 3 noiembrie și în localitățile Techirghiol, Eforie Sud, Comana, Negru Vodă, Mihail Kogălniceanu, Năvodari, Murfatlar, Hârșova, Mangalia, Medgidia și Lumina, la centrele de colectare din rețeaua Gremlin. În total, populația din județul Constanța s-a debarasat de 2,402 tone de deșeuri de echipamente electrice și electronice. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.238 secunde