A început deszăpezirea la Constanța. Primăria a convocat Comandamentul de iarnă

242
A început deszăpezirea la Constanța. Primăria a convocat Comandamentul de iarnă - iarnazapadaoamenimasini3821-1451823586.jpg

Articole de la același autor

În urmă cu puțin timp, la sediul Primăriei Municipiului Constanța, s-a întrunit Comandamentul de iarnă care gestionează situațiile de urgență pe timpul sezonului rece 2015 - 2016.

Au fost prezenți: președintele comandamentului, viceprimarul cu atribuții de primar - Decebal Făgădău, vicepreședinții: director executiv adjunct Ionuț Pripiși și șeful serviciu Inspectoratul de Protecție Civilă, Ștefan Taran, precum și membrii: Dragoș Morcov, șef serviciu Igienă Publică, Dan Bratu, director executiv Poliția Locală, Liviu Tramudana, șef serviciu Relații internaționale, precum și Dănuț Opreanu, inginer la S.C. Polaris S.A.

Potrivit reprezentanților Primăriei Constanța, începând cu ora 13,00, au ieșit pe teren opt sărărițe, 20 de autospeciale cu lamă și sunt pregătite să intervină cinci autogredere, 42 de încărcătoare frontale buldo și 22 wole precum și 35 de autobasculante transport zăpadă. În ce privește stocul de material antiderapant, au fost pregătite 6.000 de tone de amestec de nisip și clorură de sodium, iar stocul de motorină este de 3.000 de tone.

Poliția Locală este prezentă în teren cu cinci echipaje motorizate pentru fluidizarea și descongestionarea traficului rutier. La adăpostul pentru oamenii străzii, situat pe strada Soveja, lîngă Gravity Park, sunt pregătite 20 de paturi, pături și ceai cald pentru persoanele consultate și trimise de Spitalul Județean Constanța. Agenții economici din oraș, precum și cei din Portul Constanța au fost notificați să curețe de zăpadă sau polei zonele adiacente lor.

"Rugăm conducătorii auto să nu parcheze în locuri care ar îngreuna desfășurarea utilajelor de deszăpezire și să limiteze pe cât posibil deplasările pe drumurile publice cu autoturismele, proprietate personală", fac un apel reprezentanții Primăriei Constanța.

De asemenea, reamintim că există un Dispecerat de Situații de Urgență al Primăriei municipiului Constanța care răspunde non-stop la numărul de telefon 0241/550.055.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 28 Ianuarie 2014
Stire din Cetățenești : Colțul constănțeanului supărat
Luni, 30 Ianuarie 2012
Stire din Cetățenești : Colțul constănțeanului  supărat
Pagina a fost generata in 0.5115 secunde