Acțiunile de deszăpezire continuă, în județul Constanța

191
Acțiunile de deszăpezire continuă, în județul Constanța - 51addf3fd9c71e71fc830369a75f653a-1356098535.jpg
Comandamentul de Iarnă din cadrul Prefecturii județului Constanța monitorizează în permanență situația în județ. Conform Centrului de Meteorologie Dobrogea, în această noapte, vremea va fi deosebit de rece. Cerul va fi acoperit și, izolat, va mai ninge viscolit. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări temporare pe litoral, la început, apoi va scădea în intensitate. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -9 și -5 grade Celsius. 


Se menține activat Centrul de Coordonare a Intervenției, format din reprezentanți ai instituțiilor Comandamentului de Iarnă, care funcționează în regim de 24 de ore din 24, până la revenirea la starea de normalitate. 


În prezent, în județul Constanța, nu sunt localități izolate ori drumuri închise. Pe toate drumurile naționale și județene se circulă în condiții de iarnă. Acțiunile de deszăpezire se desfășoară pe toate șoselele, atât în interiorul localităților, cât și în exterior. Navigația aeriană, fluvială și maritimă se desfășoară normal. 


Poliția de frontieră bulgară nu permite intrarea pe teritoriul lor, prin P.P.F. Vama Veche, niciunui tip de autovehicul, iar prin P.P.F. Negru Vodă și Ostrov numai autovehicule cu masă mai mică de 3,5 tone. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 20 Decembrie 2012
Stire din Social : IMAGINI INEDITE. Furtună pe mare
Sâmbătă, 03 Noiembrie 2012
Stire din Social : Cum se anunță iarna la Constanța
Miercuri, 12 Decembrie 2012
Stire din Eveniment : Cum se conduce pe timp de iarnă?
Miercuri, 12 Decembrie 2012
Stire din Eveniment : Pe ce drumuri se circulă cu greutate
Pagina a fost generata in 0.3289 secunde