Misiuni de deszăpezire la Constanța. Ambulanțe și TIR-uri, blocate în zăpadă

93
Misiuni de deszăpezire la Constanța. Ambulanțe și TIR-uri, blocate în zăpadă - 51addf3fd9c71e71fc830369a75f653a-1391416544.jpg
În baza Planului de cooperare MAI - MaPN, prefectul județului Constanța, Eugen Bola, a solicitat, ieri, intervenția forțelor de la UM 02039 pentru a interveni cu o autospecială DAC 6x6 între Movilița și Techirghiol unde a rămas blocată în zăpadă o ambulanță SAJ cu doi pacienți. Ulterior, aceeași unitate militară a fost solicitată și a intervenit între Topraisar și Mereni pentru deblocarea unor tiruri.


Mai multe tiruri și autoturisme au rămas blocate, noaptea trecută, pe ruta Ciocîrlia de Sus – Cobadin – Osmancea – Mereni. Pentru deszăpezirea lor au lucrat mai multe utilaje de la Drumuri județene, iar deblocarea drumului de s-a făcut de trei echipaje de poliție care au coordonat coloanele de mașini. 


Autospeciala SMURD de transport victime multiple a fost noaptea trecută la Centrul de Primire Urgențe din Băneasa pentru a prelua și transporta la Spitalul de Urgență Constanța două persoane cu diferite afecțiuni medicale.
"Întrucât se circulă cu dificultate pe majoritatea drumurilor naționale și județene, facem un apel către toți cetățenii județului Constanța să nu plece din localitățile de domiciliu", au precizat autoritățile. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 28 Ianuarie 2014
Stire din Cetățenești : Colțul constănțeanului supărat
Luni, 30 Ianuarie 2012
Stire din Cetățenești : Colțul constănțeanului  supărat
Miercuri, 22 Decembrie 2010
Stire din Cetățenești : Ce mizerie!!!
Pagina a fost generata in 0.6422 secunde