Acţiune caritabilă fără precedent. Ajutaţi-l pe Marian să trăiască!

12223
Acţiune caritabilă fără precedent. Ajutaţi-l pe Marian să trăiască! - fond-bolnav-1710269504.jpg

Articole de la același autor

City Park Mall of Constanța a găzduit în cursul acestei săptămâni o acțiune caritabilă fără precedent a celor care lucrează în industria de hair-styling. Aceștia s-au unit pentru a-l ajuta pe Marian, colegul lor de 31 de ani care suferă de o formă avansată de cancer și care are nevoie urgentă de tratament de specialitate. Iubit și apreciat de un oraș întreg, de prietenii de-o viață, de camarazii cu care a practicat fotbal de performanță la Farul Constanța, respectat de colegii de breaslă din saloanele pentru bărboși, Marian a început lupta pentru supraviețuire având alături sprijinul Asociației Zip.

Peste 1.000 de constănțeni au ales să se alăture campaniei umanitare „Împreună pentru Marian” și au venit duminică, încă de la prima oră a dimineții, pentru un tuns la City Park Mall of Constanţa. Astfel, piațeta liftului panoramic din centrul comercial s-a transformat pentru o zi într-un adevărat salon în care hair-stiliștii talentați din Constanța și-au adunat forțele pentru prietenul lor.

35 de hair-styliști din cele mai cunoscute barber shops ale Constanței au lucrat, timp de 12 ore, într-un efort umanitar comun dedicat lui Marian. Cei 12.000 de euro care s-au strâns la finalul zilei în urnele special amenajate au fost donați Asociației Zip pentru acoperirea unei părți a costurilor de tratament pe care le presupune chimioterapia lui Marian și serviciile medicale aferente. Din păcate, suma strânsă până în prezent nu acoperă costurile totale ale tratamentului, așadar Marian are nevoie în continuare de ajutorul constănțenilor inimoși. Conturile Asociației Zip în care se pot face în continuare donații pentru Marian sunt următoarele: 
EURO - RO56RNCB0296174379100004

LEI - RO40RNCB0296174379100001. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4329 secunde