City Park Mall găzduiește cel mai așteptat eveniment educațional din Constanța: TEDxConstanta 2023

15011
City Park Mall găzduiește cel mai așteptat eveniment educațional din Constanța: TEDxConstanta 2023 - untitled-1695727648.jpg

Articole recomandate

Constanța, 14 octombrie 2023 - Adaptability, a 8-a ediție TEDxConstanța va explora conceptul amplu al adaptării și impactul său asupra individului și al societății printr-o conferinta organizata la City Park Mall of Constanta. Vor fi analizate provocările și oportunitățile aduse de globalizare, schimbări climatice, revoluții tehnologice și progresul științific.

În data de 14 octombrie 2023 organizatorii TEDxConstanța te așteaptă la Cinema City, Sala 10 din City Park Mall of Constanța, pentru a descoperi cum indivizii pot deveni agenții propriei evoluții, cum pot aborda schimbarea și inovația sau cum pot contribui la un viitor mai bun pentru generațiile viitoare.

Adaptarea la provocările culturale, la revoluția tehnologică și la progresul științific vor fi prezentate de speakerii ediției: Steliana van de Rijt-Economu, Danielle Cudjoe-Michalski (eng), Elena Ovreiu, Bogdan Acatrinei, Ana-Maria Stancu, Elena Unciuleanu, Mihai Cosor, Zaki Milhem, Liliana Sumănaru.

Steliana van de Rijt-Economu este o sursă de inspirație care contribuie la dezvoltarea leadership-ului feminin. Cartea sa "Mothers as Leaders" a primit Premiul Global WIN Corporate în 2019, iar în 2020 a lansat comunitatea "Mothers as Leaders".

Danielle Cudjoe-Michalski Danielle (eng) aduce perspective unice și de neprețuit pentru organizațiile care doresc să creeze o cultură de lucru incluzivă pentru persoanele neurodivergente. Ea ne îndeamnă nu doar să acceptăm diferențele, ci să le prețuim ca pe o mozaic care îmbogățește diversitatea umanității.

Elena Ovreiu conduce cea mai prestigioasă conferință dedicată inovațiilor în tehnologiile medicale din Europa de Est. Cu o vastă experiență în tehnologia medicală, co-fondator BIOdyssey, un hub de inovație în sănătate, dr. Elena Ovreiu este un lider în domeniul sănătății și inovației.

Cu o experiență vastă de peste 18 ani în domeniul stomatologiei, dr. Bogdan Acatrinei este un medic stomatolog de excepție. Este fondatorul Superdent Premium Education, un proiect ce are ca misiune educația și formarea stomatologilor din România.

În calitate de fondatoare RoboHub, Ana-Maria Stancu a creat un centru de învățare de elită în domeniul roboticii și programării, pregătind noile generații de ingineri. Nu este de mirare că este una dintre cele 50 de femei din întreaga lume recunoscute pentru contribuția lor semnificativă în domeniul roboticii.

Cu peste 15 ani de experiență în domeniul construirii sistemelor de raportare pentru peste 20 de bănci, Elena Unciuleanu este un adevărat specialist în acest domeniu. Pe lângă abilitățile sale tehnice puternice, ea deține cunoștințe în afaceri bancare.

Timp de zece ani, Mihai Cosor a explorat complexitatea producției de energie regenerabilă și a dezvoltat strategii inovatoare. Cu o echipă dedicată, misiunea sa a fost de a aduce în prim-plan proiectele bazate pe surse regenerabile și de a le face funcționale și sustenabile, minimizând impactul asupra mediului.

În calitate de fondator al start-up-ului WakeZ, Zaki Milhem a demonstrat că ambiția și inovația pot schimba lumea. Cu echipa sa, a obținut numeroase premii de prestigiu, inclusiv Forbes 30 Under 30 și recunoașterea la Innovation Labs.

Cu o experiență de peste 15 ani în învățământul primar și preșcolar, Liliana Sumănaru este o profesionistă dedicată și pasionată de educația copiilor. În 2018, a pus bazele proiectului "Copilării Urbane", dorind să ofere copiilor o educație diferită, care să stimuleze creativitatea, curiozitatea și interacțiunea socială.

 

Biletele pentru eveniment se pot achiziona de aici:

https://www.tedxconstanta.ro



Despre City Park Mall

Inaugurat în 2008, City Park Mall este principalul mall din oraș, punând la dispoziția vizitatorilor un mix de branduri de renume și opțiuni variate pentru petrecerea timpului liber. De la momentul deschiderii, centrul comercial și-a dublat capacitatea închiriabilă la 51.700 mp, găzduind peste 200 de magazine de modă, frumusețe, de sport, copii și timp liber. Printre acestea se numără și zeci de branduri exclusive. Calvin Klein, Intimissimi și Intimissimi Uomo, Reserved, Mohito, Guess, Tommy Hilfiger, Victoria Gallery, Calzedonia, Musette, Obsentum, Beautik Haute Parfumerie, Kiehl’s, MAC,  Il Passo, Magazinul Certificat LEGO, Zara Home, BSB, Teilor New Concept Store, Napapijri sunt doar câteva dintre brandurile care se găsesc numai la City Park Mall Constanța. Mixului de magazine i se adaugă și servicii variate precum Anastasia Beverly Hills, Epil Point, World Class, Locar Wash,  curățătoria 5asec, servicii de ceasornicărie și croitorie, precum și un punct de încărcare E-charge pentru mașinile electrice. De asemenea, în parcarea supraterană a centrului comercial, proprietarii de mașini Tesla au la dispoziție stații de încărcare Superchargers. În urma unui amplu proces de reconfigurare, City Park Mall pune la dispoziția clienților o zonă de food-court extinsă cu o gamă bogată de restaurante, un spațiu de relaxare (seating area) dublat, precum și peste 250 de noi locuri de parcare, dispuse pe 2 etaje.

City Park Mall a lansat SPOT, o aplicație mobilă ce recompensează utilizatorii cu puncte de loialitate pentru fiecare sesiune de cumpărături, oferindu-le astfel acces la oferte și beneficii exclusive, în funcție de statutul atins în program. Aplicația mobilă de recompensare a clienților loiali este disponibilă în toate cele 17 centre comerciale ale grupului NEPI Rockcastle din România: Mega Mall București, Promenada Mall, Shopping City Sibiu, Promenada Sibiu, Shopping City Timișoara, City Park Mall Constanța, Brăila Mall, Shopping City Galați, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center, Shopping City Deva, Shopping City Piatra Neamț, Shopping City Satu Mare, Shopping City Târgu Mureș, Ploiești Shopping City, Shopping City Râmnicu Vâlcea și Vulcan Value Centre.

Aplicația SPOT este gratuită și poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

În 2021, City Park Mall a primit reconfirmarea Certificatului de Conformitate COVID-19 din partea Safe Asset Group (SAG). Obținerea acestei acreditări este dovada că centrul comercial funcționează în conformitate cu standardele sanitare internaționale și le oferă clienților o experiență de shopping în siguranță.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4398 secunde