Spectacolul „8 tați” se joacă cu casa închisă la Festivalul Internațional de Teatru și Arte Performative de la Brăila

5055
Spectacolul „8 tați” se joacă cu casa închisă la Festivalul Internațional de Teatru și Arte Performative de la Brăila - x-opt-tati-1695729102.jpg

Articole de la același autor

Miercuri, 27 septembrie, trupa Teatrului de Stat din Constanța este invitată să joace spectacolul „8 tați” în cadrul Festivalului Internațional de Teatru și Arte Performative de la Brăila.

Reprezentația se va juca la Teatrul „Maria Filotti” Brăila, la Sala Studio, cu casa închisă, fiind vândute toate biletele.

Premiera piesei „8 taţi”, de Tina Muller, a avut loc pe 21 mai 2021. Regia poartă amprenta lui Irisz Kovacs, scenografia este semnată de Theodor Niculae. Distribuția de pe scena brăileană va fi formată din: Ecaterina Lupu, Cristiana Luca, Theodor Șoptelea, Andrei Bibire, Florin Aioane.

La baza firului epic al piesei este adolescența, cu traumele ei, privită ludic, cu simțul umorului. O poveste care vorbește despre singurătatea dureroasă a maturizării, despre ce înseamnă o familie și moștenirea traumei de la părinții noștri.

O adolescentă crește fără tată. Nico merge din nou și din nou la ușa celui care a procreat-o, dar nu sună niciodată - între timp mama ei se recăsătorește, divorțează din nou, îi naște o soră, ea se revoltă, se alătură unei găști de bătăuși, pleacă în America, citește Hermann Hesse, se împacă cu mama ei, ascultă Johnny Cash pe ascuns, crește. Însă soneria rămâne neatinsă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5086 secunde