Acțiune de împădurire în județul Constanța

226
1
Acțiune  de împădurire în județul Constanța - actiunedeimpadurire-1443204343.jpg

Articole de la același autor

Pe 14 noiembrie va fi reluată acțiunea de împădurire în Comuna Peștera din județul Constanța. 30 de județe, printre care și Constanța, vor demara împădurirea simul-tană cu 1.000.000 de copăcei pe terenuri publice neproductive. Aceștia vor fi îngrijiți pe o perioadă de mai mulți ani, până la atingerea maturității.

Sub sloganul "Plantăm! Îngrijim! Împădurim!", echipa de proiect oferă tuturor celor interesați cadrul în care să cunoască pașii prin care o pădure ajunge la stadiul de maturitate și, mai mult, să contribuie constructiv la creșterea suprafeței împădurite a țării prin plantarea unei păduri în județul propriu.

Acest demers amplu este inițiat de Asociația EcoAssist din București, alături de cinci organizații nonguvernamentale de protecția mediului din România și are drept partener instituțional principal Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, care, prin intermediul RNP ROMSILVA, va furniza gratuit puieții necesari realizării acestei acțiuni și asistență de specialitate pe toate plantațiile pe care voluntarii se vor implica.

În județul Constanța, vor fi plantați 33.000 de puieți, cu ajutorul a 500 de voluntari. 

Comentează știrea

Angelina
28 septembrie 2015
Reimpadurire

ma bucura din suflet , caci oameni iubesc natura de jur imprejur, dar bine va fii si sa nu mai conduca Autoturisme asa de mari(buldozere pe strazi, sa se dea mari), atunci vor avea si in orase aer mai bun. Anul trecut in Eforie Nord, cand am fost in concediu, nu am avut aer sa respir, prin 1980 , era inca aer... Aici ar fii bine la populatia sa faca putina ordine, ptr. sine insusi, caci fiecare individum are mare valoare pe acest pqamant. Doamne ajuta

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6452 secunde