Acțiune de voluntariat pentru bunicii centrelor rezidențiale pentru vârstnici din județul Constanța

192
Acțiune de voluntariat pentru bunicii centrelor rezidențiale pentru vârstnici din județul Constanța - voluntariat-1709557705.jpeg

Articole de la același autor

Un tânăr beneficiar al Centrului de Plasament „Ovidiu”, voluntar în cadrul Asociației „Împreună pentru Viitor” din Constanța și-a adus contribuția în proiectul „Voluntariat pentru Bunici”. Proiectul este inițiat de Asociația „Împreună pentru Viitor” și Asociația Kronos.

Astfel, tânărul voluntar a participat la activitățile de decorare cu baloane și cortina la spectacolele „Mărțișor de Primăvară”, desfășurate la Centrul Rezidențial pentru Persoane Vârstnice „Elysium Residence” din Eforie Nord și la centrele „ZigZag” și „Nikolas”, demonstrând angajament și implicare în comunitate.

Pe parcursul acestor activități, tânărul a beneficiat de îndrumare din partea voluntarilor adulți, voluntari activi al asociației. Astfel, prin intermediul acestor mentori, tânărul a avut oportunitatea de a învăța valori și responsabilități legate de voluntariat, iar participarea sa în proiectul de decorare a adus bucurie și emoție bunicilor implicați.

Mentorii tânărului voluntar și-au asumat responsabilitatea de a împărtăși din experiențele și de a încuraja implicarea acestuia în astfel de inițiative, care au un impactul pozitiv asupra comunității și asupra celor implicați.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4595 secunde