Acțiunea "Reciclarea" are priză la constănțeni

219
Acțiunea

Articole de la același autor

Aproape 100 de tone de materiale plastice, 60 de tone de hârtie și carton și 30 de tone de sticlă au fost adunate, în ultimele două luni, de la platformele destinate colectării selective instalate în diverse zone din Constanța. Cifrele sunt în creștere în fiecare lună, semn că locuitorii orașului nostru răspund pozitiv în ceea ce privește separarea deșeurilor reciclabile de cele menajere. 


Cele aproape 700 de containere tip iglu și platforme modulare, verzi, albastre și galbene destinate materialelor reciclabile, instalate în special în zonele cartierelor cu blocuri din oraș, adună zilnic zeci de kilograme de materiale refolosibile. Acestea nu se transportă în aceleași mașini care colectează gunoiul menajer. Încărcarea se face în autospeciale destinate materialelor refolosibile care ajung apoi la centrele de colectare, unde se transformă în saci menajeri, folii, celuloză și hârtie și alte materiale refolosibile. 


În curând, Primăria Municipiului Constanța va achiziționa și 300 platforme modulare cu acționare la pedală pentru colectarea selectivă a deșeurilor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.758 secunde