Cum scăpați de aparatele electronice defecte sau vechi, la Constanța

1522
Cum scăpați de aparatele electronice  defecte sau vechi, la Constanța - cumscapatideaparatele-1534427544.jpg

Articole de la același autor

Dacă aveți aparate electrocasnice vechi și defecte, pe care nu le mai folosiți, timp de cinci zile, le puteți preda pentru reciclare. "Orașe Curate", campania itinerantă ECOTIC, dedicată colectării echipamentelor electrice și electronice uzate din mediul urban, ajunge la Constanța.

În perioada 20 - 25 august, ECOTIC, în parteneriat cu Ministerul Mediului, Concept Solution Services, Grupul de Dezvoltare Durabilă și Polaris M Holding și cu sprijinul Primăriei municipiului Constanța, încurajează cetățenii orașului să predea corect spre reciclare deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE), urmând ca pentru predarea unui deșeu de peste 35 de kg să primească un tichet cadou în valoare de 20 lei, iar pentru deșeurile între 20 și 35 kg, un tichet cadou de 10 lei. Persoanele care vor preda deșeuri între 5 și 19 kg vor fi înscrise automat la tombolă, putând câștiga carduri cadou Dedeman.

Centrele de colectare sunt amplasate în cartierul Tomis Nord, pe strada Cișmelei, în cartierul Km5, pe Șoseaua Mangaliei, în cartierul Faleză Nord, la Complexul Adivin, în zona CET, pe strada Albatrosului, în zona piețe, și în cartierul Km 4 - 5, pe strada Liliacului, la Oficiul Poștal nr. 7. Acolo veți putea preda deșeurile zilnic, între orele 10 și 20.

De asemenea, ridicarea deșeurilor de echipamente electrice și electronice mari și voluminoase se poate face de la domiciliu, în perioada 20 - 25 august, în baza unei programări prealabile la numărul de telefon 0747/412.240.

"Orașe Curate" este campania ECOTIC care urmărește acest obiectiv în mediul urban. Alături de autoritățile publice și de mediu locale, ECOTIC a informat și continuă să informeze locuitorii din zeci de orașe din toată țara asupra necesității colectării DEEE, punând la dispoziție puncte de colectare specializate. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5838 secunde