Aglomerație uriașă în vămi. timpii de așteptare ajung și la 16 ore

185
Aglomerație uriașă în vămi. timpii de așteptare ajung și la 16 ore - vama-1655635541.jpg
Este în continuare aglomerație și haos în vămile prin care se desfășoară traficul de TIR-uri spre și dinspere Ucraina. La punctul de trecere a frontierei Siret, pe sensul de ieșire, timpp de așteptare au ajuns la 16 ore, dar aglomeraţie este şi la Isaccea, Galaţi, Negru Vodă sau Giurgiu. Și pentru autoturisme, timpul de aşteptare este mare la punctele de frontieră de la Cenad şi Petea, potrivit Realitatea.net


Potrivit datelor furnizate de aplicaţia online a Poliţiei de Frontieră privind traficul la vamă, în punctele de trecere a frontierei de la Cenad şi Petea de pe graniţa de vest timpul de aşteptare pentru autoturisme este de 60 de minute, duminică dimineaţă, informează News.ro

Recordul de aşteptare este la vama Siret, unde şoferii de camion aşteaptă 960 de minute pentru încheierea formalităţilor vamale. Acolo sunt deschise două artere pe ieşire şi cinci pe intrare pentru maşinile de mare tonaj.

Aglomeraţie pentru TIR-uri este, la ieşirea din ţară şi ,la Isaccea, unde se aşteaptă 400 de minute, la Negru Vodă unde se aşteaptă trei ore, la Giurgiu unde timpul de aşteptare este de 160 de minute şi la Galaţi unde timpul de aşteptare este de o oră la ieşire din ţară pentru TIR-uri.

La intrarea în ţară, cel mai aglomerat punct de trecere a frontierei este cel de la Negru Vodă, unde autotrenurile aşteaptă 420 de minute. Aglomeraţie în zona de TIR-uri este, pe sensul de intrare în România, şi la Isaccea şi Siret unde se aşteaptă câte trei, respectiv două ore şi la Calafat şi Galaţi, unde timpul de aşteptare este de 90 de minute.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6567 secunde