Alexandru Rafila: Masca va fi recomandată în mod evident în şcoli

191
Alexandru Rafila: Masca va fi recomandată în mod evident în şcoli - rafila-1659963450.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat, luni, într-o conferință de presă, că recomandă folosirea măştii de protecţie în şcoli și consideră că, dacă sălile de clasă sunt aerisite și sunt asigurate condiții de igienă la grupurile sanitare, „lucrurile pot fi ţinute sub control” în privința cazurilor de COVID, după ce începe școala, potrivit Realitatea.net


„Eu sunt convins că şi şcolile acum sunt mult mai bine pregătite, ştiu ce au de făcut, masca va fi recomandată în mod evident şi în şcoli, nu la ora de sport, ca să nu existe astfel de întrebări care nu îşi au locul în acest moment. Dar sigur că cel puţin în prima lună, când vremea va permite acest lucru, să recomandăm foarte insistent aerisirea sălilor de clasă, a spaţiilor în care copiii îşi desfăşoară activitatea şi orele de sport se pot efectua în aer liber. Aşa că, dacă şcolile respectă aceste condiţii şi asigură condiţii de igienă în zona grupurilor sanitare, copiii să se poată spăla pe mâini, să meargă în siguranţă la ore, să aibă acces la dezinfectanţi, cred că lucrurile pot fi ţinute sub control”, a afirmat Alexandru Rafila.


Ministrul Sănătății - Alexandru Rafila a anunțat că în ultimele 24 de ore au fost raportate 4.689 de cazuri confirmate. Bilanțul zilnic nu fusese încă publicat de Ministerul Sănătății, în momentul anunțului ministrului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5041 secunde