Amendă usturătoare, aplicată de Garda de Mediu în Vama Veche

415

Articole de la același autor

După ultima serie de controale efectuate în stațiunea Vama Veche, comisarii Gărzii Naționale de Mediu au găsit plaje pline de gunoaie, în cantități considerabile. Amenda usturătoare aplicată unui operator economic a ajuns la suma de 60.000 de lei.

Miercuri, comisarii de Mediu au verificat, în cadrul acțiunilor care se află în desfășurare pe litoral, un operator economic ce desfășoară activități culturale în aer liber în Vama Veche. La o verificare mai amănunțită în zonă, aceștia au identificat cantități semnificative de deșeuri reciclabile în amestec cu deșeuri menajere, direct pe sol, care generau un miros pestilenţial. Prin urmare, au dispus sancționarea operatorului economic cu amendă în valoare de 60.000 lei, precum și măsura de eliminare a deșeurilor în termen de maximum 12 ore.

„Vama Veche a fost dintotdeauna staţiunea de pe litoral asimilată vieţii boeme, nonconformismului şi evenimentelor culturale ce se prelungesc adesea până spre dimineață.

E bine că este aşa. Ce nu mai este bine este ceea ce ramâne în urmă după asemenea nopţi de pomină. Nu, acum nu este vorba de amintiri, ci de deşeuri. Multe deşeuri. Pe care, din păcate, avem pretenţia să le strângă alţii, pentru că e datoria altora și alţii ar trebui să fie responsabili”, au transmis reprezentanții Gărzii Naționale de Mediu în urma acțiunii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4345 secunde