Amendă de 67.500 de lei, aplicată de Garda de Mediu la un șantier de construcții

272
Amendă de 67.500 de lei, aplicată de Garda de Mediu la un șantier de construcții - amenda-constructii-2-1684841762.jpg

Articole de la același autor

Dacă, până în momentul de față, comisarii Gărzii de Mediu Constanța au efectuat controale în diverse spații publice din județ, nici șantierele de construcții nu au scăpat de verificări amănunțite. În urma inspecției, instituția a aplicat o amendă de peste 60.000 de lei.

Controalele la șantierele de construcții sunt în plină desfășurare în județ. Zilele trecute, inspectorii au ajuns la un șantier din Municipiul Constanta, din zona Eliberării, unde este în curs de realizare un proiect imobiliar

D+P+11Etaje. La momentul vizitei, aceștia au sesizat că, în incinta organizării de șantier „zac” pe sol mormane de deșeuri din construcții, precum pământ și spărturi BCA, amestecate cu deșeuri reciclabile din plastic, carton, lemn, și așa mai departe. De asemenea, „constructorul nu a amenajat spații dotate cu containere pentru colectarea separată a deșeurilor, nu a ținut evidența deșeurilor generate și nu a luat măsuri privind transportul, valorificarea sau eliminarea deșeurilor către societăți autorizate”, transmit reprezentanții Gărzii de Mediu.

Ca urmare a neregulilor pe care le-au remarcat pe teren, inspectorii au amendat societatea cu suma totală de 67.500 lei. Totodată, constructorul a primit o listă de măsuri pentru conformarea cu prevederile legale în vigoare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.693 secunde