Garda de Mediu Constanţa a aplicat amenzi de peste un milion de lei, în luna septembrie

304
1
Garda de Mediu Constanţa a aplicat amenzi de peste un milion de lei, în luna septembrie - xgarda-1665754418.jpg

Articole de la același autor

Garda Naţională de Mediu Constanţa a efectuat pe parcursul lunii septembrie, un număr de 153 controale, din care 56 inspecţii planificate şi 97 inspecţii neplanificate. În această perioadă, s-au realizat controale planificate tematice la 48 de UAT-uri din judeţ pentru verificarea stadiului de realizare a măsurilor prioritare de guvernanță privind gestionarea deșeurilor municipale și a stării de salubrizare a localităților. De asemenea, au fost verificaţi şase operatori care se supun legislaţiei privind emisiile industriale, iar împreună cu ISU Dobrogea s-au realizat inspecţii la doi operatori care exploatează instalații în care sunt implicate substanțe periculoase și prezintă pericol de accident major.

La final, comisarii au înaintat două sesizări penale către organele competente şi au aplicat următoarele sancţiuni contravenţionale: patru avertismente, 46 amenzi, în valoare totală de 1.037.500 lei şi şase suspendări de activitate. Totodată, în cursul lunii septembrie au fost sancționate 27 UAT-uri, cu amenzi în valoare totală de 525.000 lei, pentru nerespectarea obligației de a atinge un nivel de pregătire pentru reutilizare și reciclare a deșeurilor de minim 50% din masa totală de deșeuri generate în anul 2021, pentru deșeurile de hârtie, metal, plastic și sticlă provenite din deșeurile menajere generate de populație.

Comentează știrea

Locatar din asa zisul cartier nou
14 octombrie 2022
Moluz si praf

Poate doamna Mirabela ne ajuta si pe noi locuitorii cartieruli nou ( proiect 12) din Eforie -Sud si scrie sau sesizeaza pe cine trebuie ca toata zona de la parcul nou construit si pana la mare e plin de moluz , pamant si o groaza de deseusi si gunoaie unde sunt campati romii. Apoi langa fantomele blocui incepute de alt primar de seama Brailoiu aceasi situatie mormane de moluz, daca din cartierul nou coborati spre peco Mol aceasi situatie munti de pamant si moluz care efectiv ne terorizeaza cu praful la ori ce rafala de vant si adiere. Va multumesc anticipat

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1469 secunde