Angajații Blue Air au fost anunțați că zborurile nu vor fi reluate mai devreme de 60 de zile

250
Angajații Blue Air au fost anunțați că zborurile nu vor fi reluate mai devreme de 60 de zile - avion-1665676469.jpg

Articole de la același autor

Angajații companiei Blue Air au primit un mail prin care au fost informați că zborurile nu vor fi reluate mai devreme de 60 de zile. Aceștia sunt îndemnați să își ia concediu de odihnă în această perioadă. Informarea ar fi fost transmisă de Directorul general al Blue Air, Cristian Rada, p9otrivit Gândul


„Stimați colegi, în continuarea discuțiile pe care le purtăm zi de zi cu potențialii investitori și ținând cont și de realitățile de zi cu zi, venim către dumneavoastră cu rugămintea de a considera efectuarea concediului de odihnă legal, considerând faptul că în momentul de față potențiala reluare a operațiunilor de zbor nu se va întâmpla cu siguranță mai devreme de 60 de zile”, transmit angajații companiei Blue Air.

Reprezentanţii companiei aeriene Blue Air spun că discuţiile cu investitorii avansează, iar aceştia au acceptat toate condiţiile, însă se mai aşteaptă răspunsul final al autorităţilor române. Reprezentanţii companiei nu menţionează cine sunt cei doi investitori, însă vor putea face publice date despre aceştia când discuţiile se vor încheia oficial.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3709 secunde