ANUNŢ DE MAXIM INTERES! Numeroase zone şi cartiere din CONSTANŢA, FĂRĂ APĂ LA ROBINETE, DE MARŢI PÂNĂ JOI!

4789
ANUNŢ DE MAXIM INTERES! Numeroase zone şi cartiere din CONSTANŢA, FĂRĂ APĂ LA ROBINETE, DE MARŢI PÂNĂ JOI! - xfaraapa-1665381780.jpg
Începând de marți, 11 octombrie, până joi, 13 octombrie, se vor executa ample lucrări de investiții ce vor afecta buna funcționare a Stației de pompare Călărași. Se va realiza racordarea tronsoanelor de conducte de aducțiune noi, cu diametrul de 800 mm, la rețeaua de aducțiune existentă și conectarea mai multor puțuri la instalația nou executată. Astfel, se va mări capacitatea de transport de la sursele de mare adâncime către Stația de pompare Călărași, dar și către cartierul Palazu Mare și orașul Ovidiu.

Totodată, RAJA va realiza, cu fonduri proprii, înlocuirea a două vane de legătură, cu diametrul de 800 mm și montarea unui nou tronson pe conducta de aducțiune. Astfel, se va întrerupe furnizarea apei de marți, 11 octombrie 2022, ora 22.00, până joi, 13 octombrie 2022, ora 10.00. În acest interval de timp, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din următoarele zone: Palazu Mare, Boreal, Tomis Plus și Impact; Zona Comercială Nord (Dedeman, Carrefour, Selgros); Pescărie, Delfinariu, Stadion Gheorghe Hagi, Piața Chiliei, Tăbăcărie, Faleză Nord; bulevardul Tomis, cartierele Tomis I, Tomis II, Capitol și Spitalul Clinic Județean Constanța; zonele Peninsulară, Centru și Spitalul Militar; orașul Ovidiu (partea stângă, sensul de mers spre loc. Lumina). Reprezentanții RAJA menționează că în data de 12 octombrie, în toate zonele afectate din municipiul Constanța se va furniza apă în intervalul orar 6.00 - 09.00, din rezerva de apă stocată la nivelul rezervorului de la stația de pompare Călărași.

Articole pe aceeași temă

Vineri, 07 Octombrie 2022
Stire din Social : Fără apă caldă. Ce zone sunt afectate
Pagina a fost generata in 0.4764 secunde