Anunț important de la SPIT Constanța. Vizați - restanțierii!

307
Anunț important de la SPIT Constanța. Vizați - restanțierii! - candesteultimazi-1465920467.jpg
Constănțenii care au acumulat penalizări de întârziere la plata taxelor și impozitelor locale mai au la dispoziție numai două săptămâni pentru a solicita anularea a trei sferturi din sumă. Cererea de anulare a cotei de 73,3 la sută din majorările de întârziere se depune până la data de 30 iunie.

"Persoanele fizice sau juridice care au depus notificarea și au achitat toate obligațiile de plată principale, la zi, până pe data de 31 martie, pot beneficia de această facilitate dacă achită cota de 26,7 la sută din majorările de întârziere aferente și dacă depun cererea de anulare a cotei de 73,3 la sută din majorările de întârziere aferente obligațiilor de plată principale datorate bugetului local, restante la 30 septembrie 2015, până la data de 30 iunie 2016, inclusiv", explică directorul executiv al Serviciului Public pentru Impozite și Taxe (SPIT) Constanța, Virginia Uzun.

Pentru mai multe detalii cu privire la procedura respectivă, poate fi accesată secțiunea Legislație/Hotărârea privind aplicarea prevederilor Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 44/2015 la nivelul UAT municipiul Constanța, din cadrul site-ului www.spit-ct.ro sau link-ul http://www.spit-ct.ro/hotarari-ale-consiliului-local. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6701 secunde