Calendarul impozitelor și taxelor pentru constănțeni. Iată ce trebuie să plătiți până la sfârșitul acestei luni

227
Calendarul impozitelor  și taxelor pentru constănțeni. Iată  ce trebuie să plătiți până la sfârșitul acestei luni - spittaxesiimpozitecityparkagenti-1465395406.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care nu și-au achitat încă taxele și impozitele locale mai au la dispoziție numai trei săptămâni, pentru a le plăti fără penalizări.

Potrivit reprezentanților Serviciului Public pentru Impozite și Taxe Con-stanța, pe 30 iunie expiră termenul de plată pentru impozitul pe clădiri, prima rată, urmând ca a doua rată să fie achitată până pe 30 septembrie, inclusiv. Tot până pe 30 iunie se plătește prima rată la impozitul pe teren, dar și la impozitul pentru mijloacele de transport.

În ce privește taxa pentru clădiri, aceasta se poate plăti lunar, până pe data de 25 a lunii următoare fiecărei luni din perioada de valabilitate a contractului. Același termen este și pentru taxa pe teren. Taxa de salubrizare, însă, are deja termenul depășit pentru prima rată, care trebuia plătită până pe 30 martie, inclusiv. Rata a doua expiră tot la finele lunii septembrie. Aceleași termene sunt și pentru taxa pe garaje. În schimb, taxa de folosire a tramei stradale se poate plăti zilnic, lunar sau anual, iar taxa de deșeuri inerte ori de câte ori este necesar. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3965 secunde