Reducere de 10 la sută dacă plătești anticipat impozitele locale

209
Reducere de 10 la sută dacă plătești anticipat impozitele locale - spittaxesiimpozitecityparkagenti-1465836926.jpg
Constănțenii care au de gând să scape de grija taxelor și impozitelor locale înainte de 30 iunie vor primi o bonificație de 10 la sută. "Pentru plata cu anticipație a tuturor obligațiilor fiscale până la data de 30 iunie se acordă bonificație de 10 la sută în cazul persoanelor fizice și 5 la sută în cazul per-soanelor juridice din cuantumul impozitului pe clădiri, teren și mijloace de transport", explică directorul executiv al Serviciului Public de Impozite și Taxe Constanța, Virginia Uzun.


Pentru ca să nu stați la cozi, puteți plăti online, pe site-ul www.spit-ct.ro sau accesând direct link-ul http://etax.spit-ct.ro/, prin intermediul telefonului mobil, folosind aplicația Etax mobile SPIT Con-stanța - disponibilă la instalare pe AppStore pentru iOS și pe Play Store pentru Android sau prin ordin de plată, beneficiar Primăria municipiului Con-stanța, cod fiscal 4785631.


De asemenea, se poate plăti prin numerar sau card bancar în cadrul agențiilor fiscale sau la toate oficiile Poșta Română, la stațiile OMV-Petrom din municipiul Constanța, prin Westaco Express ori la agențiile băncii Garanti Bank.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5587 secunde