Asistența medicală este asigurată fără probleme

161
Asistența medicală este asigurată fără probleme - spitalambulanta-1519747834.jpg

Articole de la același autor

În pofida gerului năprasnic de afară, constănțenii care au avut nevoie de asistență medicală și au fost internați la Spitalul Clinic Județean de Urgență (SCJU) Constanța sau secțiile exterioare ale acestuia nu au avut de suferit. 


Potrivit reprezentanților SCJU, până acum nu au fost semnalate niciun fel de probleme, există stocuri suficiente de medicamente și alimente, iar confortul pacienților nu este afectat de temperaturile scăzute. 


"De ieri, de la ora 12.00 și până astăzi, la ora 10.00 la UPU au fost înregistrați 235 pacienți, iar 68 au rămas internați. Cei mai mulți au vârste cuprinse între un an și 16 ani (51). Tot de ieri de la prânz, până astăzi de dimineață, la UPU au ajuns 18 pacienți reprezentând cazuri sociale, 16 dintre aceștia au fost transferați la adăpost, iar doi sunt încă în investigații", au precizat aceștia. 


Și Serviciul Județean de Ambulanță (SJA) Constanța a înregistrat în ultimele ore un număr de 288 de solicitări în tot județul. Potrivit purtătorului de cuvânt al SAJ, dr. Claudia Tătărici, 19 pacienți au reprezentat cazuri sociale, aceștia fiind transportați la adăpostul special amenajat pentru ei. Majoritatea au reclamat dureri abdominale, cefalee, febră, dureri toracice, dar și probleme neurologice și cardiace.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.967 secunde