Asociația Dăruiește Aripi relansează la Constanța concertele caritabile de Crăciun, în sprijinul copiilor cu cancer

292
Asociația Dăruiește Aripi relansează la Constanța concertele caritabile de Crăciun, în sprijinul copiilor cu cancer - daruiestearipi-1669633468.jpg

Articole de la același autor

Pe 15 decembrie, cu începere de la 17:30, Asociația Dăruiește Aripi organizează un concert caritabil de colinde la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” din Constanța.

Fondurile adunate vor ajuta la continuarea programului de tratamente medicale la domiciliul copiilor cu cancer din Dobrogea, proiect inovator lansat de Asociație în martie 2018. Serata muzicală susținută de Orchestra Teatrului Oleg Danovski va fi precedată de o recepție și o sesiune de fotografii cu tematică de Crăciun.

Președintele și fondatorul Asociației Dăruiește Aripi, Alina Pătrăhău, a declarat: “Echipa noastră le mulțumește tuturor partenerilor săi la acest moment de suflet, în special Asociației Minerva Tomitana. După o pauză impusă de perioada de pandemie, suntem foarte bucuroși să revenim în minunata locație a Teatrului Oleg Danovski, să simțim împreună spiritul Sărbătorilor de Crăciun și să întindem o mână de ajutor micuților care se luptă cu cancerul”.

Programul de tratamente la domiciliu este un proiect Dăruiește Aripi prin care echipe mixte ale Asociației și personal medical specializat merg acasă la copiii cu cancer pentru a realiza proceduri din planul de tratament care se pot efectua în afara spitalului, în condiții de siguranță, sub coordonarea medicului curant. Proiectul face ca astfel de servicii medicale gratuite să fie ușor accesibile și pentru copiii cu cancer din zonele rurale defavorizate din Dobrogea.

În primele zece luni ale acestui an au fost incluși în program 140 de copii din județele Constanța și Tulcea. Au fost efectuate aproape 200 de vizite la domiciliu, totalizând 19.000 de kilometri. 

Din septembrie 2022, programul a fost extins în București și alte șapte județe din Muntenia, urmând să fie dezvoltat la nivel național într-o perioadă de maximum cinci ani.

Biletele la evenimentul din 15 decembrie pot fi cumpărate online la https://www.daruiestearipi.ro/concert-caritabil-de-craciun-2022/  Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0745 864 034 (persoană de contact Ana Maria Toma).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5667 secunde