Asociațiile de proprietari, așteptate la Termoficare Constanța, cu listele consumurilor de energie termică

519
Asociațiile de proprietari, așteptate la Termoficare Constanța, cu listele consumurilor de energie termică - x-procese-verbale-1702035789.jpg

Articole de la același autor

Începând de sâmbătă, 9 decembrie, până luni, 11 decembrie, reprezentanţii asociaţiilor de proprietari/locatari care nu au transmis până la această dată o adresă de e-mail pentru corespondență, sunt invitați la punctele termice stabilite, să ridice procesele verbale de stabilire a consumurilor de energie termică aferente lunii noiembrie 2023. Programul este cuprins între orele 8:30 - 10:30 și 14:00 - 16:00. Potrivit reprezentanților Termoficare Constanța, spre deosebire de anii anteriori, în conformitate cu prevederile Legii 226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, aceștia beneficiază de supliment pentru energie în sumă fixă pentru apă caldă menajeră.

Reprezentanţii legali ai asociaţiilor de proprietari au obligaţia să împartă consumurile de energie termică pentru apă caldă menajeră pentru fiecare beneficiar de ajutor în parte şi să depună borderoul respectiv la una dintre casieriile societății Termoficare Constanța S.R.L., în intervalul orar 8:00 - 12:00 și 12:30-16:30 sau în format electronic la adresa [email protected]. În borderourile cuprinzând beneficiarii de ajutoare de apă caldă menajeră pe care reprezentanții asociațiilor de proprietari le înaintează către societatea Termoficare Constanța S.R.L., consumurile de energie termică aferente fiecărui beneficiar vor fi exprimate în mod obligatoriu în MWh. Termenul limită pentru depunerea borderourilor cuprinzând consumurile individuale ale beneficiarilor de ajutoare aferente lunii noiembrie, este marți, 12 decembrie 2023, ora 12:00. Pentru asociațiile care depun borderoul ulterior termenului specificat, facturile fiscale aferente lunii noiembrie 2023 nu vor mai fi diminuate cu valoarea ajutoarelor. Acestea vor fi decontate în cursul lunilor următoare, după depunerea borderourilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5507 secunde