Tenismenul constănţean Luca Preda, semifinalist în turneul J300 Bradenton, de la Eddie Herr

443
Tenismenul constănţean Luca Preda, semifinalist în turneul J300 Bradenton, de la Eddie Herr - 1-1702034904.jpg

Articole de la același autor

La turneul J300 Bradenton, de la Eddie Herr, inclus în circuitul ITF, care a avut loc în Statele Unite ale Americii, tinerii tenismeni români au ajuns în semifinale la masculin, atât la simplu, prin Luca Preda, de la AS Tenis Club Bright Constanţa, cât şi la dublu, prin perechea Luca Preda / Călin Teodor Ştirbu.

În proba de simplu masculin, Luca Preda a ajuns în semifinale, unde a cedat, în urma unui meci extrem de disputat, în faţa principalului favorit, Rodrigo Pacheco Mendez (Mexic), scor 6-7, 5-7, care de altfel a şi câştigat trofeul. Până atunci, sportivul constănţean i-a eliminat pe Noah Johnston (Statele Unite ale Americii), scor 6-4, 6-4, pe Izan Almazan Valiente (Spania), scor 6-2, 6-3, apoi pe Ivan Ivanov (Bulgaria), cu un dublu 6-3, şi pe Tomas Faurel (Franţa), scor 4-6, 7-5, 7-6.

La dublu, Luca Preda şi Călin Teodor Ştirbu au fost semifinalişti, ei cedând în faţa cuplului Timofei Derepasko / Daniil Sarksian, cei doi câştigând şi competiţia.

La feminin, Elena Ruxandra Bertea a ajuns până în turul al treilea la simplu, iar Eva Maria Ionescu şi partenera sa, Duru Soke (Turcia), au ajuns tot în al treilea tur în proba de dublu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5061 secunde