Monica Niculescu: Nu am mai jucat pe zgură de la Roland Garros, dar suntem încrezătoare şi sper să câştigăm

881
Monica Niculescu: Nu am mai jucat pe zgură de la Roland Garros, dar suntem încrezătoare şi sper să câştigăm - 1612160892009-1699036392.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarea de tenis Monica Niculescu a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că ea şi colegele sale din echipa României nu au mai evoluat pe teren de zgură din vară, de la Roland Garros, însă a subliniat că este încrezătoare şi speră într-o victorie în partida din deplasare cu Serbia din play-off-ul Billie Jean King Cup.


"Sunt fericită să mă aflu aici, avem o echipă puternică. Toate am avut rezultate bune anul acesta. Însă vom juca pe zgură, în deplasare, aşa că ne aşteaptă un meci greu. Vom juca pe zgură şi nu am mai jucat de la Roland Garros... Dar suntem încrezătoare şi sper să câştigăm cumva meciul ăsta. Eu am tot participat la Fed Cup (n.r. - fosta denumire a Billie Jean King Cup) şi mă simt în largul meu când joc în faţa unui public numeros. Vom fi concentrate pentru că avem un ţel, acela de a câştiga meciul", a subliniat ea, citată de Agerpres.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7547 secunde