Au fost intensificate acțiunile de dezinsecție în toate cartierele orașului

144
Au fost intensificate acțiunile de dezinsecție în toate cartierele orașului - aufostintensificate-1597247275.jpg

Articole de la același autor

Autoritățile locale continuă săptămâna aceasta acțiunile de dezinsecție. Echipele au acționat, ieri, în cartierele Inel I, Inel II, Anadalchioi, I.C. Brătianu, Faleză Nord și în zona peninsulară. Se folosesc substanțe care au rolul de a menține un nivel scăzut al densității insectelor care creează disconfort populației, precum și pentru eliminarea riscurilor de transmitere a unor boli.

Astăzi, vor fi acțiuni în Compozitori, Baba Novac, Tomis Plus, Palazu Mare, Sat Vacanță și stațiunea Mamaia, iar vineri în Tomis Nord și Parcul Tăbăcărie.

"Conform recomandărilor Direcției de Sănătate Publică, populația este sfătuită să evite expunerea la înțepăturile țânțarilor, să împiedice pătrunderea acestora în locuințe, să asigure desecarea bălților de apă din jurul gospodăriei și să îndepărteze recipientele de apă stătută și gunoiul menajer. Atenționăm persoanele juridice și fizice din municipiu că au obligația să efectueze activitățile de dezinsecție și deratizare ale imobilelor, incintelor și gospodăriilor pe care le dețin, folosind numai substanțele aprobate de Ministerul Sănătății și prestatorii autorizați, concomitent cu acțiunile primăriei", atrag atenția reprezentanții Primăriei Constanța.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5636 secunde