Bani pentru reabilitarea centrelor de zi și rezidențiale pentru copii și adulți

175
Bani pentru reabilitarea centrelor de zi și rezidențiale pentru copii și adulți - banipentru-1447607058.jpg

Articole de la același autor

Centrele de zi și rezidențiale din județ unde condițiile sunt precare și sunt necesare reparații capitale ar putea fi renovate de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, cu bani de la Guvern. 


La sfârșitul săptămânii trecute, a fost publicat în Monitorul Oficial Ordinul privind aprobarea Metodologiei de înregistrare și evaluare a solicitărilor de finanțare a unor cheltuieli de investiții și reparații capitale pentru centrele de zi și rezidențiale, din bugetul Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, precum și de decontare a finanțării. 


Astfel, perioada de înregistrare și evaluare a solicitărilor este cuprinsă între 13 și 17 noiembrie. Documentația de solicitare a finanțării, în două exemplare, se depune și se înregistrează la Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială. 


Cheltuielile eligibile pentru finanțarea din bugetul de stat sunt cheltuielile necesare pentru execuția de lucrări de construcții, reparații, amenajări, modernizări, extinderi și dotări cu echipamente specifice activității din centrul de zi sau rezidențial. 


Astfel, finanțarea nu poate depăși 454 de euro pe metru pătrat pe suprafață desfășurată în cadrul construcțiilor noi și extinderi sau 60 la sută din această valoare pentru amenajări, reparații și modernizări.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6073 secunde