Se primesc cererile pentru ajutoarele la încălzire în Cumpăna

154
Se primesc cererile pentru ajutoarele la încălzire în Cumpăna - seprimesccererileprimariacumpana-1445788750.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Primăriei Cumpăna îi anunță pe cei interesați că pot depune la sediul instituției, la Serviciul Public de Asistență Socială, cererile pentru acordarea ajutoarelor de încălzire pentru sezonul de iarnă 2015/2016. 


Dosarele se primesc de luni până vineri, în intervalul orar 9.00-13.00.


Pentru cei care se încălzesc cu ajutorul gazelor naturale, venitul net pe lună pe membru de familie trebuie să fie mai mic sau egal cu 615 lei. Aceleași condiții trebuie să le îndeplinească și familiile care folosesc lemne, cărbuni și combustibili petrolieri sau energie electrică (ca principal sistem de încălzire utilizat). Formularul se completează de către titularul contractului de deținere a locuinței care trebuie să fie și titularul contractului de furnizare gaze naturale/energie electrică și trebuie însoțit de mai multe acte doveditoare, și anume: cele referitoare la deținerea locuinței, precum și a bunurilor mobile și imobile deținute de solicitanți, actele de identitate ale componenților familiei, veniturile nete realizate de toți membrii familiei, ultima copie a facturii de la CONGAZ ori de la ENEL, după caz. 


Pe de altă parte, reprezentanții Primăriei Cumpăna aduc la cunoștință celor interesați că, în cazul în care apar modificări privind veniturile sau numărul membrilor familiei sau privind bunurile deținute, titularul ajutorului are obligația de a anunța în termen de cinci zile, prin completarea unei noi cereri și a unei noi declarații.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4154 secunde