Cadrele medicale din Spitalul Județean Constanța au fost testate pentru COVID-19

1653
Cadrele medicale din Spitalul Județean Constanța au fost testate pentru COVID-19 - 1000x1-1586790743.jpg

Articole de la același autor



O amplă acțiune de testare a personalului medical și auxiliar din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență "Sf. Ap. Andrei" Constanța a fost demarată săptămâna trecută și este în plină desfășurare. 


Până la acest moment au fost testate câteva sute de cadre medicale și auxiliare. Acolo unde rezultatul testelor rapide nu este concludent sau este pozitiv, pentru mai multă siguranță, se efectuează și testul PCR. 


Cele mai multe teste au fost efectuate în secțiile Anestezie și Terapie Intensivă, UPU, Medicală I și Medicală II, Nefrologie, Cardiologie și Neurologie. Până în prezent  99% dintre cei testați sunt negativi. 
Întreaga acțiune este coordonată de către Directorul de Îngrijiri  al SCJU și personalul din cadrul Serviciului de Prevenire a Infecțiilor Asociate Activității Medicale. 


Activitatea medicală a Spitalului Clinic Județean de Urgență "Sf. Ap. Andrei" Constanța este asigurată de către aproximativ 2500 de cadre medicale și auxiliare. Pentru siguranța pacienților dar și a angajaților, testarea cadrelor medicale va continua zilele următoare. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4769 secunde