Card profesional european pentru șomerii constănțeni

195
1
Card profesional european  pentru șomerii constănțeni - cardeuropean-1443107115.jpg

Articole de la același autor

Începând de luna aceasta, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă furnizează sistemul informatic Cardul Profesional European 2. Agenția din Constanța, precum și celelalte 41 de agenții județene pentru ocuparea forței de muncă dispun, astfel, de o bază de date comună care va eficientiza colaborarea între personalul de ocupare și reprezentanții agenților economici. Practic, prin intermediul cardului, se furnizează servicii personalizate persoanelor în căutarea unui loc de muncă.

"În prezent, sistemul informatic eCard2 este utilizat în toate structurile teritoriale, în această etapă lucrându-se în paralel cu vechiul sistem, în vederea monitorizării funcționalităților", explică Elena Pană, reprezentantul AJOFM Constanța. Cardul Profesional European 2 asigură o bază de date unică, fiind un instrument de lucru inovativ, cu aplicabilitate unitară în cadrul tuturor structurilor Serviciului Public de Ocupare.

"Totodată, prin acest sistem se realizează o interoperabilitate complexă cu alte baze de date ale administrației publice, beneficiul sistemelor integrate prezentând caracter bidirecțional. O coordonată este reprezentată de eficientizarea operațională prin obținerea unei imagini complete asupra câmpului de desfășurare a activității, iar cealaltă, de reducerea costurilor prin alocare inteligentă de resurse și exploatarea acestora în comun", mai precizează reprezentantul AJOFM Constanța. 

Comentează știrea

DINU DACIANA
12 octombrie 2015
SOMAJ

Sunt someră cu 2 diplome universitare in buzunar.Am depus dosarul de somaj in 27 iulie 2015, si am inteles de la A.J.O.F.M. MANGALIA că nici în această lună nu voi primi indemnizația de șomaj. Vă rog mai angajaăti oameni la A.J.O.F.M. MANGALIA, întrucât am înțeles că din această cauză imi intârzie plata șomajului. Ce se intâmplă în țara asta, tinerii stau acasă cu diplomele în buzunar.Vă rog luați măsuri.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8271 secunde