Casa de Pensii Constanța mai are, încă, bilete de tratament

1176
Casa de Pensii Constanța mai are, încă, bilete de tratament - x-bilete-1699606219.jpg

Articole de la același autor

Persoanele de vârsta a treia care vor să plece la tratament în stațiunile balneoclimaterice pot solicita, încă, bilete la Casa Județeană de Pensii (CJP) Constanța. Potrivit reprezentanților instituției, pentru seria din data de 14 noiembrie, CJP mai are disponibile bilete în stațiunile Amara, Pucioasa, Saturn, Sovata și Techirghiol. De precizat că criteriile pentru obţinerea unui bilet într-una din staţiunile balneoclimaterice din ţară au rămas aceleaşi. Drept urmare, cei care nu au primit bilete de tratament în anii 2021 şi 2022 vor primi zece puncte, iar cei care au beneficiat de două bilete în perioadele de sezon nu vor mai primi niciun punct.

Desigur, la fiecare serie de bătrâni plecaţi există şi gratuităţi, de care beneficiază veteranii de război sau cei care primesc pensii de invaliditate şi persoanele cu handicap.

Eliberarea biletelor se va face ca şi până acum, potrivit planificării anunţate telefonic fiecărui beneficiar, iar la expirarea termenelor sunt eliberate biletele nevalorificate. În cazul asiguraţilor, contribuţia este de 50% din valoarea biletului, asta dacă veniturile brute lunare sunt mai mici decât salariul mediu brut pe economie. În caz contrar, biletul se achită integral. Dacă, în urma calculării punctajului, mai multe cereri au acelaşi punctaj, ele se ordonează descrescător după punctajul primit conform numărului de bilete de care a beneficiat în ultimii doi ani. Dacă, după această etapă mai multe cereri au acelaşi punctaj pentru criteriul 1, atunci ele se ordonează crescător după venit.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9848 secunde