Cât costă și unde puteți face plata pentru parcările din Zona 2 a orașului

837
Cât costă și unde puteți face plata pentru parcările din Zona 2 a orașului - parcari-zona-2-spit-1716228014.jpeg

Articole de la același autor

Reprezentanții Serviciului Public de Impozite și Taxe Constanța informează contribuabilii că pot achita cuantumul abonamentului anual pentru ocuparea unui loc de parcare public cu plată în Zona 2 a municipiului, foarte simplu. Suma poate fi plătită online, accesând site-ul instituției și platforma e-Tax sau prin scanarea codului QR amplasat pe panourile informative referitoare la plata parcării, amplasate în Zona 2 și în sediile agențiilor fiscale SPIT.

Astfel, prin simpla introducere a datelor de identificare în funcție de tipul persoanei (fizică/fizică autorizată/juridică) și numărul de înmatriculare al autoturismului, solicitantul poate obține dovada plății pe e-mail, rapid și în siguranță. De asemenea, cuantumul poate fi achitat și la casieriile special amenajate în cadrul agențiilor fiscale.

Cuantumul abonamentului este în sumă de 199 de lei/an și permite ocuparea oricărui loc de parcare publică cu plată din Zona 2. Mai multe informații pot fi obținute accesând site-ul Serviciului Public de Taxe și Impozite Constanța, secțiunea servicii e – Tax online – Plată abonament parcare anuală Zona 2.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4152 secunde