Cauți un job? Caută ANOFM

154

Articole de la același autor

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă a demarat o amplă campanie de informare cu privire la joburile disponibile la nivel național. Astfel, în fiecare zi, ANOFM publică toate locurile de muncă vacante declarate de angajatori. 

"Din data de 22 octombrie 2013, va intra în vigoare noua prevedere introdusă prin Legea nr. 250 din 19 iulie 2013, pentru modificarea și completarea Legii nr. 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă și pentru modificare Legii nr. 116/2002 privind prevenirea și combaterea marginalizării sociale, potrivit căreia, angajatorii au obligația informării agențiilor pentru ocuparea forței de muncă teritoriale, ocuparea locurilor de muncă vacante care au fost comunicate, în termen de o zi de la data ocupării acestora, în condițiile legii", precizează reprezentanții ANOFM.

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă pot accesa Serviciul Electronic de Mediere a Muncii, http://www.semm.ro.ro/LMV/home.seam sau rețeaua de cooperare între serviciile publice de ocupare europene creată pentru facilitarea liberei circulații a lucrătorilor în cadrul Spațiului European și Elveția, Eures România, htttp://eures.anofm.ro/.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4312 secunde