Cum să decriptezi un anunț de angajare

122
Cum să decriptezi un anunț  de angajare - 13augcumdecriptezi-1376398914.jpg

Articole recomandate

Nu de puține ori citim un anunț de recrutare pentru un post vacant și chiar suntem incapabili să înțelegem ce anume se dorește de la candidați. Amestecul de sarcini, atribuții, responsabilități, dau de înțeles că angajatorul caută mai degrabă mai multe persoane… într-una singură.

Potrivit specialiștilor Unica.ro, s-ar părea că lucrurile nu stau chiar atât de rău pe cât pare. De exemplu, dacă reușim să afăm mai multe informații despre angajatorul respectiv, despre modul în care funcționează compa-nia în cauză, despre modul de organizare și tipul angajaților, totul va începe să prindă un contur promițător.

Secretară versus Asistent Ma-nager. Acest tip de anunț naște confuzii nu numai în capul persoanei interesate de acest tip de job. De cele mai multe ori se caută persoane capabile să cuprindă în activitatea lor ambele domenii. Cele două posturi sunt diferite prin gradul de complexitate al activității pe care o presupun, prin autoritatea ce le este alocată, dar și prin ansamblul de competențe profesionale solicitate. În timp ce postul de secretariat presupune mai degrabă abilități de lucru cu instrumente și aparatură de birou, pentru postul de asistent manager, indiscutabil, cerințele sunt mai mari. Căci un asistent manager trebuie să fie, în orice moment, un înlocuitor viabil al managerului respectiv. Nu este de mirare când un asistent manager profesionist ajunge să fie plătit cu sume de până la 1500 euro!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 09 August 2013
Stire din Diverse : Cum să atenuezi stresul la muncă
Pagina a fost generata in 1.4718 secunde