Ce rechizite au primit de la primărie elevii claselor a V-a din Constanţa

478
Ce rechizite au primit de la primărie elevii claselor a V-a din Constanţa - rechizite72-1600450977.jpg

Articole de la același autor

Primăria Municipiului Constanţa, prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială, a oferit şi în acest început de an şcolar rechizite şi ghiozdane pentru cei peste 32.000 de preşcolari şi elevi de şcoală primară şi gimnaziu din municipiul Constanţa.

Astfel, în cutiile frumos colorate, elevii de clasa a V-a au găsit un rucsac cu bretele ajustabile şi imprimat cu personajele din desene animate „Minnie” (fete) şi „Mickey” (băieţi). De asemenea, ei au primit un penar etui, un set de patru creioane hexagonale, patru pixuri cu corp transparent, două caiete A5 tip dictando, două caiete tip A5 matematică, o trusă de geometrie cu echere, un compas, riglă, creion raportor, creion, ascuţitoare, radieră, şablon litere şi cifre şi o mapă de plastic pentru îndosarierea fişelor de lucru.

La capitolul cărţi şi caiete, pachetul este format din caiete de lucru şi de activităţi, organizate, de asemenea, pe nivel de studiu. Atât pentru fete, cât şi pentru băieţi au fost pregătite caietele de activităţi „Lecţia de limba şi literatura română. Teorie. Aplicaţii”, „Lecţia de geografie. Teorie. Aplicaţii”, „Lecţia de istorie. Teorie. Aplicaţii”, „Lecţia de educaţie muzicală. Teorie. Aplicaţii”, „Istoria României- istoria mea” şi dicţionarul ortografic „Dicţionarul elevului deştept”. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5845 secunde