Ce se mai găsește de muncă în străinătate

230
2
Ce se mai găsește de muncă  în străinătate - cesemaigasestedemunca-1395155843.jpg

Articole de la același autor

226 de locuri de muncă în străinătate sunt disponibile, săptămâna aceasta, la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă din Constanța, prin rețeaua de mobilitate Eures. Posturile sunt în țări precum Danemarca, Franța, Germania, Irlanda, Marea Britanie, Norvegia și Spania. Cea mai mare ofertă este în Marea Britanie, acolo unde firmele sunt dispuse să angajeze români pe posturi de ingineri, analiști financiari și programatori, dar mai ales asistenți medicali. De fapt, cele mai multe posturi sunt pentru medici și asistente. În Danemarca, de exemplu, se caută medici specialiști psihiatri. Salarizarea este conform contractului colectiv în domeniu, cu un salariu estimativ de pornire de 83.000 de euro pe an, în echivalent în coroane. În Franța, sunt libere peste 30 de posturi de medici anesteziști (salariu de 12.000 de euro pe lună), medici endocrinologici-diabetologi, medici geriatrie, ginecologi și obstetricieni, medici generaliști, medici de urgență, chirurgi oftalmologi, chirurgi vasculari, chirurgi viscerali, radiologi, kineto-terapeuți. Salariile sunt în funcție de experiență și negociabile. 
Pentru asistente medicale se găsește de lucru mai ales în Ger-mania și Franța, cu condiția să cunoască foarte bine limba germană, respectiv limba franceză. Salariile în Anglia sunt cuprinse între 21.388 și 27.000 de lire sterline pe an. În Norvegia sunt la mare căutare inginerii și mecanicii de siguranță tehnică. Salariile pleacă de la 50.000 si pot ajunge la 100.000 de euro pe an, în funcție de experiență. Și în Spania sunt posturi disponibile pentru diferite specializări de ingineri. Se cere cunoașterea limbii engleze, iar salariile nu sunt specificate.
Persoanele interesate de oferta Eures pot afla informații suplimentare pe site-ul www.eures.anofm.ro sau de la consilierul Eures Elena Pană din cadrul AJOFM Constanța, tel. 0241/481.553. 


Comentează știrea

dan
19 martie 2014
rahat

Asta maninca cei ce ofera asemenea salarii. Nu e adevarat. I'm live in UK from 10 years. More of the salary are per hour. Minimum wage it's 6.35. Nobody will gonna give you 22 thousand £. Romani fiti atenti la contracts. E Mai bine daca aveti pe cineva in afara sau daca vi se ofera Si casa ca sint foarte scumpe chiriile in UK. Good luck!😁

nae danezu
19 martie 2014
e de ajuns sa fii doctor cu diploma si iei 12 000 pe luna restul nu conteaza

Doctorii nu trebuie sa stie limba tarii numai asistentele ca doar ele converseaza cu pacientul.

Articole pe aceeași temă

Joi, 06 Martie 2014
Stire din Diverse : Ce garantează un job reușit
Pagina a fost generata in 1.3928 secunde