Ce spune Florin Cîţu, despre o eventuală demitere a ministrului Muncii

228
Ce spune Florin Cîţu, despre o eventuală demitere a ministrului Muncii - florincitu-1644230212.jpg

Articole de la același autor

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a declarat azi că nu s-a discutat despre demisia ministrului Muncii, Marius Budăi. Întrebat care este poziția lui pe acest subiect, Florin Cîțu a spus că îşi exprimă opiniile în interiorul coaliţiei de guvernare, adăugând că este important să se stea „mai puţin la televizor” şi să se muncească mai mult, scrie digi24.ro


„Pe noi ne interesează să implementăm PNRR. Aşteptăm, avem 24 de jaloane care trebuie făcute până la 31 martie, două sunt importante la Ministerul Muncii. E important să stăm mai puţin la televizor şi să muncim mai mult, ca să avem mai mult randament. Este un mesaj, în general, pentru toată lumea, mai mult sau mai puţin”, a declarat Forin Cîţu luni dimineață, înainte de şedinţa conducerii PNL.

Întrebat dacă PNL este mulţumit de activitatea ministrului Marius Budăi, Cîţu a răspuns: „Vom discuta în coaliţie, vom vedea ce spunem în coaliţie. (...) Îmi exprim opiniile în interiorul coaliţiei”.

„Nu s-a discutat nimic. Eu am spus doar că avem 24 de jaloane pe care trebuie să le facem, două sunt la Ministerul Muncii, vom vedea. Termenul e 31 martie, practic, avem timp să le facem”, a mai spus liderul PNL, întrebat dacă ar fi oportună eventuala cerere a demisiei lui Budăi în contextul în care se dezbate şi moţiunea simplă împotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu, potrivit Agerpres.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3969 secunde