Ce surprize a pregătit Primăria Mihail Kogălniceanu de Ziua Copilului

840

Articole recomandate

Primăria Mihail Kogălniceanu organizează un eveniment dedicat Zilei Internaționale a Copilului, motiv pentru care a pregătit mai multe surprize pentru cei mici. Drept urmare, autoritățile locale din Mihail Kogălniceanu organizează pe 30 mai și 1 iunie în Parcul Tineretului din localitate evenimente dedicate Zilei Internaționale a Copilului.

Primăria comunei Mihail Kogălniceanu îi invită pe cei mai mici locuitori ai comunei, dar nu numai, să participe la un eveniment inedit, care se va desfășura în perioada 31 mai – 1 iunie, dedicat Zilei Internaționale a Copilului.

Evenimentul debutează vineri, 31 mai, de la ora 13 cu un spectacol de muzică, urmat de parada personajelor, un concurs în care vor fi implicate și familiile, dar și un spectacol de magie, un comedy show, jonglerii și cinema în aer liber, surprize care, cu siguranță îi va încânta pe copii.

Evenimentul dedicat copiilor continuă sâmbătă, tot de la ora 13.00 cu „Poveștile copilăriei”, un concurs de costume Disney, „Jocurile copilăriei” și „Mini discoteca copiilor”.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.2761 secunde