Ce taxe locale sunt scadente astăzi

306
1
Ce taxe locale sunt scadente astăzi - spit-1459362870.jpg

Articole de la același autor

Deși, o parte din impozitele locale vor putea fi plătite până la 30 iunie, mai multe taxe rămân în continuare sca-dente la finele acestei luni. Astfel, constănțenii trebuie să știe că mai au la dispoziție numai astăzi să plătească la termen taxa de salubrizare, taxa de garaj, taxa pentru rezervarea locului de parcare, taxa de întreținere cimitire, loc de veci, taxa anuală pentru fiecare stație fixă pentru telefonie mobilă și taxa pentru creșterea gradului de liniște și siguranță.


Potrivit directorului executiv al Ser-viciului Public de Impozite și Taxe Con-stanța, Virginia Uzun, prima rată pentru taxa de salubrizare, pentru taxa de garaj, pentru taxa anuală la fiecare stație fixă pentru telefonie mobilă și pentru taxa de liniște este scadentă la 31 martie 2016. În ce privește taxa pentru rezervarea locului de parcare și taxa pentru locul de veci trebuie plătite integral, astăzi fiind ultima zi fără penalizări.


Plătește dacă vrei să scapi de penalizări
De asemenea, constănțenii care au depus notificări pentru a beneficia de anularea cotei de 73,3 la sută din majo-rările de întârziere trebuie să achite până la 31 martie, inclusiv, toate obligațiile de plată principale restante la 30 septembrie 2015.


Informații suplimentare pot fi regăsite pe site-ul instituției www.spit-ct.ro, secțiunea Legislație - Hotărârea nr. 316/2015 privind aplicarea prevederilor OUG nr. 44/2015 la nivelul UAT municipiul Constanța.


Comentează știrea

Ioan
31 martie 2016
Taxe ne- amanate

Sa va fie rusine mai ales cu actele ce le cereti de fiecare data la plata taxelor la cimitir. Acte orignale, copii, buletine pe care le-am depus la Administratia Cimitirelor la inceput, cand s-au scimbat ilegal contractele de concesiune. Da ce suntem noi, maimute sa va bateti joc de fiecare data cand venim sa platim? Am stat ca prostul in ploaie doua ore ca pe usa la SPIT (Atelierelor colt cu Grivitei sa vad un afis ca imi trebuioe si copii si buletinul (C.I.). Cu asa bucurie in ochi functionara respectiva m-a dat afara ca nu am citit afisul lor. Sa va fie rusine! Poate vreti sa si votez aceasta MAGARIE!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1502 secunde