Când este ultima zi pentru depunerea declarației fiscale pentru proprietarii de apartamente sedii de firme

374
Când este ultima zi pentru depunerea declarației fiscale pentru proprietarii de apartamente sedii de firme - spit-1458495155.jpg

Articole de la același autor

 Constănțenii care dețin în proprietate apartamente care sunt sedii de firme mai au la dispoziție mai puțin de două săptămâni pentru a depune declarația fiscală în vederea stabilirii impozitului. 


"Reamintim persoanelor fizice care dețin în proprietate clădiri cu destinație nerezidențială sau mixtă că au obligația depunerii «Declarației fiscale pentru stabilirea impozitului sau taxei pe clădiri rezidențiale, nerezidențiale, cu destinație mixtă aflate în proprietatea PF», până la data de 31 martie 2016", precizează directorul executiv al Serviciului Public de Impozite și Taxe Constanța, Virginia Uzun. 


Formularul respectiv se poate descărca de pe site-ul instituției, www.spit-ct.ro, la secțiunea Persoane fizice - Documente declarare - Impozitul pe clădiri, și se poate depune împreună cu documentele justificative. Acestea pot fi transmise on-line pe site-ul www.spit-ct.ro, accesând butonul "Depune declarațiile online", prin e-mail, la una din adresele [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], pe site-ul www.spit-ct.ro, secțiunea "Servicii online/Plata online a impozitelor" sau link-ul https://etax.spit-ct.ro, în urma autentificării cu nume utilizator și parolă emise de către SPIT în urma unei cereri depuse online. 


De asemenea, documentele pot fi transmise prin fax, la unul din numerele 0241/488.566, 0241/488.536, 0241/488.543, 0241/488.545, 0241/488.531 sau prin poștă, cu confirmare de primire. Cei care doresc le pot depune și direct, la ghișeele agențiilor fiscale ale SPIT. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.7147 secunde