Ce transmite Loteria Română legat de noua sa identitate

101
Ce transmite Loteria Română legat de noua sa identitate - 62220698-1696590851.jpg

Articole de la același autor

Loteria Română vine cu o serie de precizări cu privire la noua identitate vizuală a companiei. Reprezentanții companiei spun că, având în vedere faptul că vechiul manual de identitate al companiei a fost elaborat în 2005, actualizarea acestuia a fost inclusă ca obiectiv strategic în programul de activitate al C.N. Loteria Română S.A. pentru 2023.

Astfel, pentru realizarea noului manual de identitate, Compania Națională Loteria Română S.A. în conformitate cu prevederile legale în domeniul achizițiilor publice, a încheiat un contract de prestări servicii cu S.C. RUSU & BORȚUN CONSULTANȚĂ S.R.L. Contractul încheiat la o valoare de 250.000 lei plus TVA a avut ca obiect actualizarea manualului de brand, iar printre principalele activități prestate de către S.C. RUSU & BORȚUN CONSULTANȚĂ S.R.L. se numără poziționarea de brand, misiunea companiei, realizare sigla, elaborare paleta coloristică/proporții culori (principale, secundare, derivate, neutre), aplicare și modalități de aplicare pe fundal, pe imagine și așa mai departe.

„Realizarea siglei de către prestator a reprezentat doar o mică fracție din obiectul contractului.

Referitor la originalitatea elementelor care sunt cuprinse în cadrul manualului de brand, vă comunicăm faptul că în conformitate cu prevederile contractuale, prestatorul are responsabilitatea originalității și caracterului distinctiv al propunerilor grafice și textuale înaintate”, transmit reprezentanții Loteriei Române.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.638 secunde