Cel mai aglomerat weekend de pe litoral. 135.000 de turiști sunt cazați în unități clasificate

239
Cel mai aglomerat weekend de pe litoral. 135.000 de turiști sunt cazați în unități clasificate - turisti-1628340476.jpg
Prim-vicepreşedintele executiv al Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), Dragoş Răducan, a declarat, sâmbătă, pentru News.ro, că este cel mai aglomerat weekend de pe litoral din acest sezon estival, fiind 135.000 de turişti în locuri de clasare clasificate, dar mai există şi cele neclasificate în care nimeni nu poate spune cu exactitate câte persoane sunt. Vremea este caldă, dar bate vântul, în unele zone fiind pericol de înec.

“Este cel mai aglomerat weekend de până acum, dar mă aştept ca săptămâna viitoare de Sfânta Maria să fie şi mai şi. Avem pe litoralul românesc, conform siteului Ministerului Economiei, toate locurile clasificate şi avem în jur de 134.000 – 138.000 de locuri de cazare pe litoralul românesc, dintre care vreo 20.000 sunt în camping. Niciodată nu există un grad de ocupare de 100%, mai e o cameră cu o ţeavă spartă, un aer condiţionat defect, şi orice hotelier păstrează două, trei camere pentru un telefon în ultima clipă, pentru o suprapunere din partea unei agenţii, pentru chestiuni de acest gen. Deci avem 135.000 de locuri de cazare pline”, a declarat Dragoş Răducan pentru News.ro.

El a precizat că cei care nu se află în structuri de clasare neclasificate sau stau la particulari nu pot fi socotiţi turişti, ci vizitatori.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5434 secunde