Măsuri simple, prin care fiecare se poate proteja de hoți

304
Măsuri simple, prin care fiecare se poate proteja de hoți - preventiv-1625855597.jpg

Articole de la același autor

Stațiunile de pe litoralul Mării Negre sunt printre cele mai frecventate zone turistice, în timpul sezonului estival. Afluxul mare de turiști și neatenția acestora în ceea ce privește supravegherea bunurilor personale pot conduce către o creștere a evenimentelor neplăcute. De aceea, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Constanța a organizat o serie de acțiuni, ce au drept scop conștientizarea oamenilor cu privire la adoptarea unei atitudini prudente.

În săptămâna care a trecut, polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității împreună cu cei ai Poliției stațiunii Mamaia au stat de vorbă cu turiștii aflați în concediu și le-au recomandat să fie prevăzători cu bunurile lor.

„La plecarea din cameră ori pe timpul nopții, li s-a recomandat să asigure atât ușa de acces în cameră, cât și de pe cea de la balcon și de la ferestre. De asemenea, nu trebuie lăsate bunuri de valoare în camerele de hotel, pe plajă sau în autoturisme, ci trebuie depozitate în seiful hotelului. În ceea ce privește siguranța celor mici pe litoral, trebuie să li se acorde o atenție deosebită, căci se pot rătăci cu ușurință în locurile aglomerate”, au atras atenția polițiștii.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4655 secunde