Celebra garsonieră de 11 metri pătrați din Cluj, din nou spre închiriere. Propietarul a scăzut prețul

268
Celebra garsonieră de 11 metri pătrați din Cluj, din nou spre închiriere. Propietarul a scăzut prețul - cluj-1655818829.jpg
Celebra garsonieră de 11 metri pătrați din Cluj-Napoca a fost dată din nou spre închiriere. Internauții nu au ratat nici această ocazie și s-au întrecut în glume pe seama anunțului. Locuința a devenit virală în luna februarie și a fost rapid ocupată. De data această, surpriza este că propietarul a scăzut prețul cu... 10 euro, potrivit Realitatea.net


Cunoscuta garsonieră de 11 metri pătrați din Cluj-Napoca a fost dată din nou spre închiriere. Proprietarul a scăzut prețul față de prima dată când a fost publicat anunțul. Mai exact, vrea să o închirieze cu 190 de euro, cu 10 euro mai puțin față de acum câteva luni.


"Acum că au spart casa scării să pună duș, sigur vor găsi pe cineva", "Proprietarul de dinainte nu a mai încăput?", "Bănuiesc că dacă deschizi dulpapul intri in altă cameră","Stai pe canapea cu picioarele pe scări", sunt doar câteva dintre reacțiile internauților.

Garsoniera a devenit celebră în luna februarie, când a fost dată pentru prima oară spre închiriere. În urma succesului din mediul online, locuința a fost rapid ocupată și stârnit chiar și interesul unor vloggeri care au făcut materiale despre ea.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6173 secunde