Celebru artist din România, în stare critică la spital

436
Celebru artist din România, în stare critică la spital - artist-taiat-1693489160.jpg
Răzvan Gorcinski, fostul toboșar al trupei Proconsul, este în stare critică la spital, în urma unei septicemii. Prietenii și apropiații lui se roagă acum să depășească acest moment dificil. Informația a fost împărtășită pe Facebook de o apropiată a artistului.


„Vreau să ne adunăm cu gândurile și rugăciunile noastre în jurul unui om special, un artist talentat și un suflet frumos. Artistul nostru drag, Răzvan Gorcinski, se află într-o luptă acerbă pentru viața lui. În urma unei septicemii neașteptate, care a pus stăpânire pe corpul sau plin de viață, starea lui de sănătate este critică.


Răzvan nu este doar un nume în lumea muzicii, ci și un prieten drag și un coleg de neuitat. A lăsat amprenta să muzicală în trupe de legendă care au creat povești precum PACT by Leo Iorga & Adrian Ordean, a împărtășit pasiunea să pentru ritmuri alături de Proconsul și mai recent, Kempes, dar și la Morandi și Antract, iar acum se află la răscrucea unei bătălii vitale”, scrie, joi, pe Facebook, Florența Marin, o apropiată a lui Răzvan Gorcinski.


„Să știi că nu ești singur în această luptă”


„Răzvan, în aceste momente dificile, vrem să știi că nu ești singur. Ești înconjurat de noi toți, care îți apreciem talentul, bunătatea și pasiunea pentru muzică. Să știi că fiecare gând și rugăciune trimisă către ține poartă cu sine energia noastră de vindecare și putere.


În același timp, să nu uităm să ne îndreptăm gândurile noastre calde și încurajarea noastră către familia lui Răzvan. În aceste momente de nesiguranță și așteptare, sprijinul nostru aduce alinare și putere în această călătorie plină de provocări. Să le trimitem toată puterea noastră, toată iubirea noastră și toate rugăciunile noastre pentru a depăși acest moment critic.


Să ne amintim de toate clipele minunate pe care le-am împărtășit cu Răzvan și să sperăm într-o întoarcere sănătoasă, să depășească această încercare și să se întoarcă printre noi, cu zâmbetul său molipsitor și pasiunea lui pentru muzică.
Fie că puterea muzicii să îl însoțească și să îi ofere curajul de a lupta în această bătălie.
Legați de pasiunea pentru muzică și viață, indiferent de religie și distanță, haideți să ne unim sufletele în această rugăciune comună, și să trimitem un mesaj puternic de iubire și speranță.


Răzvan, suntem alături de ține, în gând și în suflet. Fii tare, înfruntă cu curaj această provocare și să știi că nu ești singur în această luptă. Să simți căldura și energia noastră, și să înfrunți această provocare cu curaj și determinare.
Te iubim!”, adaugă sursa citată.


Răzvan Gorcinski a fost toboșarul trupei Pronconsul până la finalul lunii iulie a acestui an.
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.1851 secunde