Centrul Multifuncțional de Sănătate Năvodari, dotat cu aparatură de ultimă generaţie

256
Centrul Multifuncțional de Sănătate Năvodari, dotat cu aparatură de ultimă generaţie - 1-1630584006.jpg
Centrul Multifuncțional de Sănătate Năvodari, secție exterioară a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Constanța s-a dotat cu echipamente de ultimă generație, în valoare de 25.000 euro, provenit din sponsorizări. Aparatura a fost achiziționată cu sprijinul BCR, care a donat suma necesară Fundației „Mecena”, care aparţine unităţii sanitare.

Astfel, punctul extern al Unităţii de Primire a Urgenţelor (UPU), a fost dotat cu un ventilator mecanic pneumatic portabil, un electrocardiograf, un defibrilator, un monitor etc.

Echipamentele achiziționate cu sprijinul Băncii Comerciale Române cresc nivelul de competență al unității medicale și îmbunătățesc calitatea asistenței medicale, oferind posibilități mult mai bune de monitorizare și tratament a pacienților care se adresează punctului UPU Năvodari.

„Mulțumim BCR pentru ajutorul pe care ni l-a oferit, le mulțumim tuturor celor care apreciază și susțin activitatea Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța, sprijinindu-ne astfel în demersurile noastre de îmbunătățire a serviciilor medicale și de salvare a vieților omenești”, a declarat managerul SCJU Constanța, ec. Ionuț Cornel Ionescu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3487 secunde