Cer parțial însorit și maxime de 4 grade Celsius, astăzi, la Constanța

138
Cer parțial însorit și maxime de 4 grade Celsius, astăzi, la Constanța - cerpartialinnorat-1418314899.jpg

Articole de la același autor

Soarele a reapărut în peisajul de la malul mării și se pare că va mai rămâne în zonă o perioadă. Însă, chiar dacă temperaturile pe timpul zilei sunt destul de ridicate, nopțile se anunță geroase, cu valori termice normale pentru această perioadă a anului.


Astăzi, la Constanța, cerul este parțial înnorat, vântul suflă moderat, dinspre nord-vest, iar maxima termică va atinge 4 grade Celsius. Peste noapte, se va mai însenina și vântul se va mai domoli. Termometrele vor indica minimum -3 grade.


În week-end, va fi ceva mai cald, atât pe timpul zilei, cât și noaptea și vântul își va schimba direcția, dinspre sud-vest. Sâmbătă, vom avea între -1 și 6 grade, cu înnorări temporare, iar duminică va fi senin, cu maximum 6 grade în termometre.


În restul țării, vremea este în general frumoasă, exceptând zonele joase de relief, unde, local, cu precădere dimineața și noaptea, se vor semnala ceață și nebulozitate joasă stratiformă. Cerul va fi variabil, cu înnorări și pe arii restrânse precipitații slabe, predominant sub formă de ninsoare, mai ales ziua, în Maramureș și în zona Carpaților Orientali. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, cu rafale ce pot depăși 50 km/h pe creste, unde va spulbera zăpadă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 2 și 9 grade, iar cele minime, mai scăzute decât în noaptea precedentă, se vor încadra de la -13, -11 grade în estul Transilvaniei până în jur de 2 grade în Dealurile de Vest.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 06 Decembrie 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea în week-end, la Constanța
Miercuri, 10 Decembrie 2014
Stire din Social : Când iese soarele,  la Constanța
Pagina a fost generata in 0.4607 secunde