Cod galben de viscol și ninsori abundente la Constanța

2214
Cod galben de viscol și ninsori abundente la Constanța - db034b2c0e80c2d8c2dc2f6e0eeb8705.jpg
Dacă se ține așa vremea și în continuare, avem toate șansele să prindem un Crăciun ca în povești, chiar la malul mării. Autoritatea Națională de Meteo-rologie a făcut deja o atenționare meteo pentru zona Dobrogei, care ar trebui să expire în această seară, la ora 18,00, dar nu este exclus să se prelungească în zilele următoare.
Codul galben de viscol și ninsori abundente a fost instituit joi seară, la ora 20,00. Sunt vizate șase județe: Constanța, Tulcea, Călărași, Ialomița, Brăila și Galați. Vântul va avea intensificări ce vor depăși la rafală 60 km pe oră. În partea continentală a Dobrogei, ninsorile vor fi mai consistente. De aseme-nea, potrivit meteorologilor, trecător, pe litoral vor fi și precipitații mixte ce vor favoriza producerea de polei.

Comandament de urgență la SC RAJA SA
Ca urmare a prognozelor meteo, la nivelul S.C. RAJA S.A. s-a activat Comandamentul pentru situații de urgență. Acesta are în componență membrii consiliului director și șefii tuturor secțiilor, care asigură permanența la conducerea acțiunilor specifice întreprinse în această perioadă, 24 de ore din 24. Pentru comandamentul general, perma-nență este asigurată prin rotație de către reprezentanții bordului director. La nivelul centrelor zonale, permanența în coordonarea activităților este asigurată de șefii de secție.
Pentru buna funcționare a sistemului de alimentare cu apă și canalizare, în cadrul comandamentului s-au constituit peste 80 de echipe de intervenție dotate cu toate utila-jele necesare, atât pentru municipiul Constanța, cât și pentru întreg județul.
Abonații care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă și canalizare, pentru remedierea acestor situații într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societății, la numărul de telefon: 0241.66.44.44.

Soare cu dinți, sâmbătă și duminică
Sâmbătă și duminică, vremea se mai îmblânzește, iar temperaturile se anunță pozitive, măcar pe timpul zilei. Nu este exclus să avem chiar și ceva soare pe cer, dar cu dinți. Luni apar iar norii, dar, în mod surprinzător, meteorologii prognozează temperaturi de 8 grade Celsius.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 11 Februarie 2010
Stire din Social : Se topește zăpada, vin ploile
Miercuri, 27 Ianuarie 2010
Stire din Social : Pleacă gerul, vin ninsorile!
Sâmbătă, 19 Decembrie 2009
Stire din Social : Week-end cu zăpadă, viscol și chiciură
Pagina a fost generata in 0.4045 secunde