Complexul Muzeal de Științe ale Naturii, pregătiri pentru sezonul rece

304
Complexul Muzeal de Științe ale Naturii, pregătiri pentru sezonul rece - sezonrece-1664364758.jpg

Articole recomandate

După o vară plină, Complexul Muzeal de Științe ale Naturii – Delfinariu, Acvariu, Microrezervație, Planetariu, Păsări Exotice, se pregătește pentru sezonul rece. Asta înseamnă lucrări specifice și provizii pentru delfini, leii de mare, animale, păsări și pești.

Odată cu încheierea sezonului estival, activitățile din cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii se adaptează nevoilor.

„Intrăm într-o perioadă altfel decât cea din primă vară. Dacă atunci ne concentram foarte mult pe demonstrații, pe primirea spectatorilor, pe bunăstarea animalelor, acum, bunăstarea animalelor, care rămâne principalul nostru obiectiv, îl vom continua, Începem pregătiri de toamnă iarnă: verificări ale instalațiilor de căldură, a instrumentelor și tehnicilor care ne asigură o anumită temperatură în bazine. facem rezerve de sare, pentru a asigura salinitatea necesară, hipocloritul necesar pentru a avea un PH optim, pentru mamiferele marine. De asemenea, toate instalațiile și conductele care au fost afectate în urma lucrărilor de extindere a Delfinariului și care au lăsat puțin descoperit din spatele bazinului mare al Delfinariului. Încercăm să le protejăm“, a explicat directorul CMSN Constanța, Iulian Călin.

În ceea ce privește alimentația animalelor, și aceasta se modifică:

„De multe ori se crește puțin rația pentru că au nevoie de mai multe calorii. Ele vor face oricum mai puțină mișcare, au spațiile acoperite unde se adăpostesc“ a precizat Iulian Călin.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8 secunde